NEI – therapie en Emotioneel Evenwicht

Neuro – Emotionele Integratie therapie

Het kan gebeuren dat mensen vastlopen, het gevoel hebben dat ze niet lekker in hun vel zitten, geen zelfvertrouwen hebben, zich voortdurend zorgen maken, niet met verdriet kunnen omgaan, veel boosheid of agressie in zich hebben, valangst of andere soorten angst ervaren en niet weten hoe ze ermee om moeten gaat. Dan is de NEI-therapie de uitkomst. Bijna iedereen heeft onbewuste emotionele blokkades uit het verleden waardoor je onbewust een situatie creëert die je niet wilt.

evenwichtAls een emotie niet goed wordt verwerkt dan kunnen al snel emotionele blokkades ontstaan. Deze blokkades belemmeren ons in ons dagelijks functioneren. Meestal zijn we er niet van bewust maar kunnen ze wel ons gedrag, voelen en denken bepalen. Zo kunnen onverwerkte emoties of incidenten leiden tot angst, stress, gebrek aan zelfvertrouwen of andere lichamelijke klachten.

NEI-methode spoort incongruentie (disbalans) tussen je bewuste en onbewuste systeem op met behulp van een spiertest of biosensor. Door de integratie tussen de linker en de rechter hersenhelft verdwijnen de onverwerkte emoties en is de relatie tussen geest & lichaam weer in balans.

Emotioneel Evenwicht – E.E.

Om het concept van E.E. te bevatten, dient men eerst goed te begrijpen wat emotie eigenlijk is. De emoties die we ervaren als gevolg van bepaalde prikkels komen voort uit conditionering en onbewuste patronen uit ons verleden: meestal zijn ze niet gebaseerd op vrije keuze. Vrije keuze is een bewuste beslissing.

NEI-therapie herstelt Body-Mind connecties. Als je emotie voelt ben je juist je eigen besturingssysteem ingegaan! Zo kun je oud verdriet loslaten en plaats maken voor nieuwe vreugde. Je hebt geen last meer van angsten, spanningen, stress, fobieën of andere belemmerende emoties.

 

Marcella-Westland

Marcella Westland

Integrale Praktijk voor Natuurgeneeswijze
marcellawestland
@hotmail.com

✆ +31 (0)6-450 058 64

Engelbrechthoek 23,
5708 LA Helmond
Kvknr. 17266637
BTWnr.
NL 001306950B34

AGB - code: 90037338
AGB - code praktijk:
90015965
Uw Privacy