Integra

Integratie Natuurlijke Therapieën en Energetisch

Geo Reflex Analyse

Bij de INTEGRA worden vele natuurgeneeskundigenbehandelmethoden gecombineerd en deze zijn voornamelijk gericht op het diagnosticeren en behandelen van fysieke (en ook emotionele) klachten m.b.v. testsets, protocollen en natuurlijke middelen vanuit de 5-elementen theorie.

Het doel van INTEGRA is te komen tot een snelle, effectieve detoxificatie en regeneratie van alle weefsels, voornamelijk van het immuunsysteem, endocriene systeem en de eliminatie organen. Met INTEGRA kan je het lichaam herstellen, optimaliseren en harmoniseren vanuit de kernoorzaak i.p.v. symptoombestrijding.

INTEGRA kan ook uitkomst bieden bij allergie en intolerantie. Allergie werd door Von Picquet in 1906 voor het eerst gebruikt. Allos betekent anders, ergon betekent werking. Het is een  reactie van het immuunsysteem op lichaamsvreemde stoffen (allergenen), die op zich helemaal niet schadelijk hoeven te zijn, zoals stuifmeelkorrels, huidschilfers van dieren, schimmelsporen of voedselbestanddelen. Allergenen komen vooral via de huid en via de luchtwegen het lichaam binnen, waarna het immuunsysteem deze allergenen onschadelijk probeert te maken met een soms “overdreven” allergische reactie. De klachten (loopneus, tranende ogen, jeuk, benauwdheid, diarree) zijn niet afkomstig van het allergeen zelf, maar zijn een reactie van het immuunsysteem op het allergeen. Hooikoorts is een bekend voorbeeld.

In Nederland heeft ongeveer 25% van de bevolking last van allergie.

Marcella-Westland

Marcella Westland

Integrale Praktijk voor Natuurgeneeswijze
marcellawestland
@hotmail.com

✆ +31 (0)6-450 058 64

Engelbrechthoek 23,
5708 LA Helmond
Kvknr. 17266637
BTWnr.
NL 001306950B34

AGB - code: 90037338
AGB - code praktijk:
90015965
Uw Privacy